Stöd Tillbaka till livet-kampen


Tankarna försvinner inte när man blivit fri från cancer. Efter medicinsk behandling börjar en fortsatt tuff, svår kamp mot sjukdomen med oro och ovisshet om framtiden som följd. Vi arbetar för att hjälpa människor tillbaka till livet.  Idag erbjuds bara en bråkdel av de som drabbats rehabilitering via sjukvården. Därför behövs ditt bidrag akut.

fortsätt»
Aktuellt

Gekås Ullared och CancerRehabFonden inleder långsiktigt samarbete

Idag kan vi stolt meddela att Gekås Ullared, genom ett generöst samarbete, tar ställning för att hjälpa fler cancerdrabbade tillbaka till livet.

Läs mer
Aktuellt

Nu är ansökningsperioden till höstens rehabveckor öppen

Du som vill söka till något av höstens rehabprogram kan nu fylla i och skicka in din digitala ansökan via vår webbplats.

Läs mer
Aktuellt

CancerRehabFonden växer och söker ekonomichef med personalansvar

Har du några års erfarenhet i en roll som ekonomichef? Är du prestigelös och operativ? Söker du en verksamhetsnära och meningsfull roll där du är med och gör skillnad? Då kan du vara den ekonomichef vi söker till CancerRehabFonden.

Läs mer
Aktuellt

När Wilma äntligen fick bada igen

Efter en tuff behandling mot Hodgkins lymfom kunde tioåriga Wilma med familj äntligen samla krafterna tillsammans på Gran Canaria. Läs mamma Veronicas historia om vägen tillbaka till livet.

Läs mer