Ambassadör Boris Lennerhov

Ambassadör Boris Lennerhov

Efter att Boris Lennerhov, Gekås välkände vd, drabbats av cancer i lymfkörtlarna och mjälten genomförde han stora livsstilsförändringar. Han minns vikten av återhämtning, under tiden efter sjukdom och behandling.

År 2014 besökte Boris Lennerhov en läkare med anledning av att han hade dåliga blodvärden och hade gått ner i vikt. Proverna visade att han hade cancertumörer i lymfkörtlarna och mjälten. Behandlingen gick bra och han är numera friskförklarad.

Jag har gjort stora förändringar i livet efter cancern. Jag tränar och har lagt om min kost. Jag håller min träning på en motionsnivå och tränar för att kunna må så bra jag kan i vardagen.

Som ambassadör för CancerRehabFonden vill jag bidra till att öka kännedomen om organisationens verksamhet.

Nu vill han hjälpa andra cancerdrabbade att komma tillbaka till livet efter cancer.

– Som ambassadör för CancerRehabFonden vill jag bidra till att öka kännedomen om organisationens verksamhet. Jag vet själv hur viktigt det är med återhämtning efter cancer och jag förstår att många behöver CancerRehabFondens hjälp, avslutar Boris.

Boris Lennerhov