Ambassadör Moa Lignell

Ambassadör Moa Lignell

Låtskrivaren, producenten och artisten Moa Lignell syns på scener över hela landet och har skrivit låtar till några av våra mest välkända artister. Hon har även skrivit och spelat in låten “Tillbaka till livet” till förmån för CancerRehabFonden.

Jag känner mig stolt över att vara ambassadör för CancerRehabFonden. De allra flesta människor i Sverige har någon i sin närhet som har drabbats av cancer. Min önskan är att fler människor ska bli medvetna om CancerRehabFondens viktiga verksamhet som bidrar till att fler cancerdrabbade får tillgång till den rehabilitering de behöver.

Min önskan är att fler människor ska bli medvetna om CancerRehabFondens viktiga verksamhet som bidrar till att fler cancerdrabbade får tillgång till den rehabilitering de behöver.

Varje bidrag, litet som stort, räknas och gör skillnad. Jag önskar att vi tillsammans ska göra ett krafttag och öka möjligheten för en högre livskvalitet och bättre vardag för dem som har drabbats.

Sedan jag blev ambassadör för CancerRehabFonden har jag känt att jag ville göra något för dom som spelade roll. Och det jag kan göra är att skriva musik. Så jag skrev Tillbaka till livet i hopp om att folk ska sprida låten och på så sätt sprida informationen om att CancerRehabFonden finns.

Moa Lignell