Våra ambassadörer

Våra ambassadörer

Våra ambassadörer hjälper oss att sprida ordet om CancerRehabFonden och behovet av cancerrehabilitering. Deras personliga engagemang och stöd är ovärderligt för oss!

Rehabilitering kan vara livsavgörande för att en cancerpatient över huvud taget ska kunna ta sig tillbaka till ett normalt liv igen.

Katarina Hultling, journalist

Ernst Billgren, konstnär

“Jag känner tacksamhet mot CancerRehabFonden som ger mig möjligheten att bidra till något som verkligen spelar roll för en annan människa.”

Läs mer om Ernst

Boris Lennerhov, VD Gekås

“Jag vet själv hur viktigt det är med återhämtning efter cancer och jag förstår att många behöver CancerRehabFondens hjälp.”

Läs mer om Boris

Katarina Hultling, journalist

“Rehabilitering kan vara livsavgörande för att en cancerpatient över huvud taget ska kunna ta sig tillbaka till ett normalt liv igen.”

Läs mer om Katarina

Anette Norberg, OS-medaljör i curling

“Vi behöver fler som skänker pengar till förmån för cancerdrabbade medmänniskor. Gör som jag, stöd CancerRehabFonden idag!”

Läs mer om Anette

Mikael Tellqvist, OS-medaljör i hockey

“Jag tycker att det borde vara en självklarhet att cancerdrabbade får rehabilitering som hjälper dem tillbaka till livet – därför har jag valt att engagera mig.”

Läs mer om Mikael

Moa Lignell, artist och producent

“De allra flesta människor har någon i sin närhet som har drabbats av cancer. Min önskan är att fler ska bli medvetna om CancerRehabFondens viktiga verksamhet.”

Läs mer om Moa

Vill du veta mer?