En julhälsning från vår nya generalsekreterare

En julhälsning från vår nya generalsekreterare

Hej!

Idag är min första arbetsdag på CancerRehabFonden och jag känner mig både glad och förväntansfull för att få leda denna fantastiska organisation. Jag har själv personer i min omgivning som har drabbats av cancer och jag vet hur viktigt det är med cancerrehabilitering.   

Som generalsekreterare är mitt mål att vi ska kunna hjälpa fler cancerdrabbade med rehabilitering. Men för att kunna hjälpa fler behöver vi få in fler donationer. Jag hoppas att jag, med min bakgrund, kan bidra till att öka våra insamlade medel. Jag kommer närmast från tjänsten som insamlingschef på Ersta diakoni och har lång erfarenhet av CSR-samarbeten, fundraising och PR.

Det är inte långt kvar till jul och därför vill jag passa på att önska er alla en riktig god jul! En extra varm hälsning skickar jag till er som genom donationer har stöttat CancerRehabFonden under året. Tack vare er kan vi hjälpa fler cancerdrabbade tillbaka till livet.

Mvh Pia Watkinson
Generalsekreterare, CancerRehabFonden