Stöd livsviktig rehabilitering.

Stöd livsviktig rehabilitering.

Tiden efter en cancerbehandling kan vara svår. När livet för alltid har förändrats behövs rehabilitering och professionellt stöd. Men tyvärr tillhandahåller vården alltför sällan det. Därför är våra rehabveckor så viktiga. För att kunna erbjuda dem behöver vi engagerade företag. Vi behöver er. Tillsammans hjälper vi fler canceröverlevare tillbaka till livet.

BLI FÖRETAGSVÄN

Ditt företag blir en viktig kraft för att fler människor som överlevt cancer ska få professionell rehabilitering, hjälp och stöd så att de kan återvända till ett fungerande liv igen.

Ge en livsviktig julklapp!

Just nu är trycket på våra rehabveckor större än någonsin.
En julgåva till CancerRehabFonden hjälper fler cancerdrabbade med livsviktig rehabilitering. Som tack får ni ett fint gåvobevis, digitalt emblem och bild för sociala medier.

Andra sätt att stödja:

STARTA EN INSAMLING

När ni startar en egen insamling till förmån för CancerRehabFonden kan ni inspirera både kunder och medarbetare att hjälpa fler cancerdrabbade att få rehabilitering.

LÄS MER

SWISHA EN GÅVA: 900 2064

Med en swishgåva från ditt företag kan vi hjälpa fler cancerdrabbade med rehabilitering. CancerRehabFonden har inga statliga bidrag. Varje krona som skänks till vår verksamhet är viktig!

SWISHA TILL 900 2064

Våra företagsvänner

Vi är stolta över våra engagerade företagsvänner som förändrar livet för cancerdrabbade. Här möter ni några av dem.