Starta en insamling – ge cancerdrabbade en ny chans.

Starta en insamling – ge cancerdrabbade en ny chans.

Tiden efter en cancerbehandling kan vara tuff. Kropp och psyke har utsatts för svåra påfrestningar och i drabbades närhet finns familjer som också har påverkats. För att hitta tillbaka till livet igen behövs professionell hjälp.

När ni startar en egen insamling till förmån för CancerRehabFonden kan ni inspirera både kunder och medarbetare att tillsammans med er hjälpa fler cancerdrabbade att få livsviktig rehabilitering.

Kroppen och psyket får sig en rejäl törn när man går igenom en cancerbehandling. Man tappar bort den man en gång var och jag kände mig otillräcklig som mamma. Rehabveckan betydde mycket för mig och min familj.

// Pernilla, trebarnsmamma

Starta en insamling snabbt och enkelt

Att starta en egen insamling till förmån för CancerRehabFonden tar bara några minuter – klicka på länken nedan för att komma igång!

SÅ LYCKAS NI MED INSAMLINGEN

SÄTT ETT INSAMLINGSMÅL

Bestäm er för en summa som ditt företag siktar på att samla in och på vilket sätt ni vill göra det. Namnge insamlingen och bestäm hur länge den ska pågå. Tre månader brukar vara lagom.

BESKRIV INSAMLINGEN

Skriv en kort text som beskriver er insamling och anledningen till varför ni startar den – det brukar öka engagemanget och viljan att ge. Det kan också vara en bra idé att ni som företag ger den första gåvan själva.

DELA I ERA KANALER

När ni publicerat insamlingen är det en god idé att sprida den i era kanaler. Involvera medarbetare, kunder och vänner och berätta om varför ni startat insamlingen och länka.

UPPDATERA ERA GIVARE

Kom ihåg att tacka era givare och hålla dem uppdaterade med relevant information. Till exempel kan ni dela ert slutresultat med dem som bidragit, eller om ni deltar i ett evenemang: gör en kort uppdatering av hur det gick.

Andra sätt att stödja:

BLI FÖRETAGSVÄN

Ditt företag blir en viktig kraft för att fler människor som överlevt cancer ska få professionell rehabilitering, hjälp och stöd så att de kan återvända till ett fungerande liv igen.

LÄS MER

SWISHA EN GÅVA: 900 2064

Med en swishgåva från ditt företag kan vi hjälpa fler cancerdrabbade med rehabilitering. CancerRehabFonden har inga statliga bidrag. Varje krona som skänks till vår verksamhet är viktig!

SWISHA TILL 900 2064