Årets livsviktiga julklapp

Tiden efter en cancerbehandling kan vara tuff. Både kropp och psyke har utsatts för svåra påfrestningar och det behövs professionellt stöd för att hantera livet med nya förutsättningar. I drabbades närhet finns familjer som också har påverkats och barn som behöver sina föräldrar.

Just nu är trycket på våra rehabveckor större än någonsin. Er julgåva hjälper fler cancerdrabbade föräldrar tillbaka till livet.

Få vårt fina julpaket som tack

Julpaketet innehåller gåvobevis, digitalt emblem och bild för sociala medier. Med det kan ni visa kunder och samarbetspartners att ni stödjer vårt arbete.

 DET ÄR ENKELT ATT HJÄLPA:

1
Sätt in er företagsgåva på
BG: 900-2064 eller PG: 900206-4

2
Märk er inbetalning med JULGÅVA

3
Vi skickar vårt julpaket som tack!
(Gäller vid gåva på minst 5 000 kr)

Eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Vi hjälper dig gärna om ditt företag hellre önskar att vi skickar en faktura.

Ange e-postadress för att prenumerera på nyhetsbrev
Du måste acceptera villkoren för att skicka in formuläret


Tack, vi kontaktar dig snart! 

Tack vare rehabveckan mår jag mycket bättre. I år ser jag fram emot att fira julen med mina söner.

// Mikael, trebarnspappa
När trebarnspappan Mikael drabbades av cancer påverkade det också hans söner. Rehabveckan betydde mycket för deras relation. Med ert stöd kan fler cancerdrabbade familjer få möjlighet till samma hjälp för att komma tillbaka till livet.

Det här är CancerRehabFonden

Långt ifrån alla som drabbas av cancer får rehabilitering via sjukvården. Därför behövs CancerRehabFonden – vi finns där när vårdens resurser inte räcker till. Vi är en ideell organisation med 90-konto som erbjuder kostnadsfri rehabilitering till cancerdrabbade.

CancerRehabFonden är helt fristående från andra cancerorganisationer och får inga statliga bidrag, utan är beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser.