Har du blivit uppringd av CancerRehabFonden?

Har du blivit uppringd av CancerRehabFonden?

Vi har nu en kampanj där vi kontaktar våra givare för att tacka för stödet och berätta om möjligheten att bli månadsgivare. Vi tar hjälp av Becksmo Kommunikation och de telefonnummer vi ringer från i denna kampanj är: 

• 075-610 08 20 
• 075-610 08 21

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA OSS:

Om skattereduktion

CancerRehabFonden är godkända för skattereduktion vilket innebär att du som givare kan få skattereduktion för dina gåvor till oss. För att få skattereduktion måste varje gåva vara minst 200 kr och du måste skänka minst 2 000 kronor på ett år till en organisation som är godkänd. Det är alltså inte bara gåvor till CancerRehabFonden som räknas. 

Med skattereduktionen kan du alltså öka din totala gåva under året och ge mer till CancerRehabFonden samtidigt som du får tillbaka en del av pengarna.

Om du till exempel ökar ditt sammanlagda gåvobelopp från 1 500 kronor till 2 000 kronor, så får du efter skattereduktionen tillbaka 500 kronor, och CancerRehabFonden (och andra organisationer du eventuellt ger till) får behålla hela gåvobeloppet. På så sätt blir dina gåvor under året mer värda och du kan hjälpa fler canceröverlevare tillbaka till livet. Genom att höja ditt månadsbidrag till 200 kr eller mer per månad så kan du få upp till 1 500 kr i skattereduktion.