pausa
ljud på/av

Hjälp fler cancerdrabbade tillbaka till livet. 

Bli månadsgivare idag.

Tankarna försvinner inte när man blivit fri från cancer. Efter medicinsk behandling börjar en fortsatt tuff, svår kamp mot sjukdomen med oro och ovisshet om framtiden som följd. Vi arbetar för att hjälpa människor tillbaka till livet.  Idag erbjuds bara en bråkdel av de som drabbats rehabilitering via sjukvården. Därför behövs ditt bidrag akut. 

fortsätt»
Aktuellt

Om en lång tid av oro och vägen tillbaka

När Celina drabbades av cancer var hon bara ett och ett halvt år. Samtidigt föddes hennes lillasyster Nova och familjen fick stundvis leva åtskilda. Läs Celinas mammas starka ord om den förtvivlande oron och att leva helt avskärmade från omvärlden, men också om vägen tillbaka och att äntligen få vara en familj igen.

Läs mer
Aktuellt

Världscancerdagen 2019

Idag, den fjärde februari, vill vi på CancerRehabFonden uppmärksamma en av årets viktigaste dagar: Världscancerdagen 2019.

Läs mer
Aktuellt

Björn & Navid lyfter CancerRehabFonden

Podcasten Björn & Navid drivs av den före detta buddhistmunken Björn Natthiko Lindeblad - numera föreläsare - och Navid Modiri, artist och samtalsaktivist.

Läs mer
Aktuellt

Alla sinnen påverkas.

Att komma tillbaka till livet efter cancer är ofta svårt. Men att få rehabilitering och träffa andra som varit i samma situation hjälper nästan alltid till att minska oron och ovissheten om framtiden. Läs Lenas fina beskrivning av hur alla hennes sinnen påverkades under rehabveckan hos CancerRehabFonden.

Läs mer