Stöd Tillbaka till livet-kampen


Tankarna försvinner inte när man blivit fri från cancer. Efter medicinsk behandling börjar en fortsatt tuff, svår kamp mot sjukdomen med oro och ovisshet om framtiden som följd. Vi arbetar för att hjälpa människor tillbaka till livet.  Idag erbjuds bara en bråkdel av de som drabbats rehabilitering via sjukvården. Därför behövs ditt bidrag akut.

fortsätt»
Aktuellt

Nu är ansökningsperioden till höstens rehabveckor öppen

Du som vill söka till något av höstens rehabprogram kan nu fylla i och skicka in din digitala ansökan via vår webbplats.

Läs mer
Aktuellt

CancerRehabFonden växer och söker ekonomichef med personalansvar

Har du några års erfarenhet i en roll som ekonomichef? Är du prestigelös och operativ? Söker du en verksamhetsnära och meningsfull roll där du är med och gör skillnad? Då kan du vara den ekonomichef vi söker till CancerRehabFonden.

Läs mer
Aktuellt

När Wilma äntligen fick bada igen

Efter en tuff behandling mot Hodgkins lymfom kunde tioåriga Wilma med familj äntligen samla krafterna tillsammans på Gran Canaria. Läs mamma Veronicas historia om vägen tillbaka till livet.

Läs mer
Aktuellt

Att drabbas av cancer två gånger och ändå våga drömma igen

Cancerhelvetet kom inte bara en gång utan kom tillbaka och knackade på dörren igen efter 16 månader. Om Hero Baqay var redo? Nej, men för henne var det bara att öppna dörren igen och kavla upp ärmarna. Läs Heros berättelse om hennes väg tillbaka till livet. Hur rehabilitering gav henne hopp om att våga drömma igen, gå vidare och omfamna livet med mer självinsikt.

Läs mer