pausa
ljud på/av

Stöd Tillbaka till livet-kampen


Tankarna försvinner inte när man blivit fri från cancer. Efter medicinsk behandling börjar en fortsatt tuff, svår kamp mot sjukdomen med oro och ovisshet om framtiden som följd. Vi arbetar för att hjälpa människor tillbaka till livet.  Idag erbjuds bara en bråkdel av de som drabbats rehabilitering via sjukvården. Därför behövs ditt bidrag akut.

fortsätt»
Aktuellt

Ansökningsperioden till höstens rehabveckor öppnar 2 maj

Du som vill söka till höstens rehabveckor kan redan nu se vilka veckor, eventuella teman och rehabiliteringscenter som är inplanerade till hösten 2019.

Läs mer
Aktuellt

Att drabbas av cancer två gånger och ändå våga drömma igen

Cancerhelvetet kom inte bara en gång utan kom tillbaka och knackade på dörren igen efter 16 månader. Om Hero Baqay var redo? Nej, men för henne var det bara att öppna dörren igen och kavla upp ärmarna. Läs Heros berättelse om hennes väg tillbaka till livet. Hur rehabilitering gav henne hopp om att våga drömma igen, gå vidare och omfamna livet med mer självinsikt.

Läs mer
Aktuellt

Till minne av Patrik Lindberg

Vi vill tacka Patrik Lindberg för den generösa testamentsgåva han skänkt CancerRehabFonden i samband med sin bortgång. Vikten av rehabilitering efter cancer låg Patrik nära om hjärtat, då han hade två personer i sin omedelbara närhet som gick bort efter cancer. Genom hans gåva kan vi på CancerRehabFonden hjälpa fler cancerdrabbade tillbaka till livet.

Läs mer
Aktuellt

Om en lång tid av oro och vägen tillbaka

När Celina drabbades av cancer var hon bara ett och ett halvt år. Samtidigt föddes hennes lillasyster Nova och familjen fick stundvis leva åtskilda. Läs Celinas mammas starka ord om den förtvivlande oron och att leva helt avskärmade från omvärlden, men också om vägen tillbaka och att äntligen få vara en familj igen.

Läs mer