fortsätt»

Därför behövs CancerRehabFonden

”Allt fler drabbas av cancer. Behovet av cancerrehabilitering ökar, då de drabbade ofta behöver både fysiskt och psykiskt stöd. Just därför fyller CancerRehabFonden en mycket viktig funktion.”

- Kjell Bergfeldt, överläkare, RCC/Regionalt Cancercentrum 


Blogg

”Vi hade inte kommit iväg utan ert bidrag!”

Efter fem års kämpande mot en elakartad hjärntumör kunde Alicia, 11 år, och hennes familj äntligen komma iväg på en mycket behövlig och efterlängtad återhämtningsresa.

Läs mer
Aktuellt

Golfevent drog in 480 000 kr till cancerrehabilitering

Den 30 maj arrangerade CancerRehabFonden för andra året i rad en golftävling. Drygt åttio deltagare, sponsrande företag, golfproffs och kända profiler spelade golf till förmån för att hjälpa cancerdrabbade med rehabilitering. Totalt drog golfdagen in fantastiska 480 000 kr.

Läs mer

”Ibland händer något när man minst anar”

Här kommer en hälsning från en familj med ett cancerdrabbat barn, som tack vare gåvor från våra givare kunde åka iväg på en återhämtningsresa.

Läs mer
Aktuellt

Poker run samlade in pengar till CancerRehabFonden

Poker run i Västerås är det största privata insamlingseventet till förmån för CancerRehabFonden. Eventet arrangeras av Stefan Göransson och i år var det fjärde året som Poker run hölls. Förra året drog eventet in 119 000 kr och i år ökade den siffran till fantastiska 134 000 kr!

Läs mer