Aktuellt

Här skriver vi om händelser och nyheter om CancerRehabFonden.


Nu finns vårt armband i ytterligare två färger

Tillbaka till livet-armbandet finns nu även i färgerna korall och grått.

Läs mer

Golfevent drog in 480 000 kr till cancerrehabilitering

Den 30 maj arrangerade CancerRehabFonden för andra året i rad en golftävling. Drygt åttio deltagare, sponsrande företag, golfproffs och kända profiler spelade golf till förmån för att hjälpa cancerdrabbade med rehabilitering. Totalt drog golfdagen in fantastiska 480 000 kr.

Läs mer

Poker run samlade in pengar till CancerRehabFonden

Poker run i Västerås är det största privata insamlingseventet till förmån för CancerRehabFonden. Eventet arrangeras av Stefan Göransson och i år var det fjärde året som Poker run hölls. Förra året drog eventet in 119 000 kr och i år ökade den siffran till fantastiska 134 000 kr!

Läs mer

CancerRehabFonden tar hjälp av CloudRepublic

CancerRehabFonden har anlitat digitaliseringsexperten CloudRepublic i sitt arbete mot att bli den bästa Digitala insamlingsorganisationen i Sverige. CloudRepublic genomlyser med hjälp av sitt Digitaliseringsindex hur väl givarprocessen fungerar från marknadsföring till själva betallösningen.

Läs mer

Gör som Katarina – spring Göteborgsvarvet för CancerRehabFonden!

Nu har du chansen att springa Göteborgsvarvet den 20 maj till förmån för CancerRehabFonden. Spring för Sveriges cancerdrabbade och för din egen hälsas skull!

Läs mer