Aktuellt

Här skriver vi om händelser och nyheter om CancerRehabFonden.


Om en lång tid av oro och vägen tillbaka

När Celina drabbades av cancer var hon bara ett och ett halvt år. Samtidigt föddes hennes lillasyster Nova och familjen fick stundvis leva åtskilda. Läs Celinas mammas starka ord om den förtvivlande oron och att leva helt avskärmade från omvärlden, men också om vägen tillbaka och att äntligen få vara en familj igen.

Läs mer

Världscancerdagen 2019

Idag, den fjärde februari, vill vi på CancerRehabFonden uppmärksamma en av årets viktigaste dagar: Världscancerdagen 2019.

Läs mer

Björn & Navid lyfter CancerRehabFonden

Podcasten Björn & Navid drivs av den före detta buddhistmunken Björn Natthiko Lindeblad - numera föreläsare - och Navid Modiri, artist och samtalsaktivist.

Läs mer

Alla sinnen påverkas.

Att komma tillbaka till livet efter cancer är ofta svårt. Men att få rehabilitering och träffa andra som varit i samma situation hjälper nästan alltid till att minska oron och ovissheten om framtiden. Läs Lenas fina beskrivning av hur alla hennes sinnen påverkades under rehabveckan hos CancerRehabFonden.

Läs mer

Natali Fikas om kampen tillbaka till livet

På en sekund förändrades allt. Nyss var hon nyförlovad och lycklig, nu var hon istället sjuk och visste inte om hon ens skulle få fylla trettio. Läs Natalis egna ord i hennes starka text om trauma, rehabilitering och gemenskap.

Läs mer