Aktuellt

Här skriver vi om händelser och nyheter om CancerRehabFonden.


Golfdagen samlade in nära en halv miljon

Den 23 maj arrangerade CancerRehabFonden för tredje året i rad en golftävling till förmån för cancerrehabilitering. Totalt drog evenemanget in runt 450.000 kronor.

Läs mer

CancerRehabFonden breddar sin verksamhet - anordnar stödhelg för anhöriga

För att möta den stora efterfrågan på stöd för anhöriga till cancerdrabbade anordnar CancerRehabFonden i juni för första gången en Anhörighelg. Intresset för stödhelgen har varit mycket stort och platserna gick snabbt åt.

Läs mer

Poker Run samlade in rekordbelopp till CancerRehabFonden

Den 10 maj var det åter igen dags för Poker Run i Västerås - det största privata insamlingseventet till förmån för CancerRehabFonden. Stort tack till arrangören Stefan Göransson och alla deltagare. Eventet drog in fantastiska 157 000 kr!

Läs mer

Erbjudanden från våra samarbetspartners

ACTIC och Yogobe är nya samarbetspartners till CancerRehabFonden och erbjuder dig som deltagit i en rehabvecka gratis provträning och rabatterat pris.

Läs mer

Inbjudan till CancerRehabFondens golfdag 23 maj

Onsdagen den 23 maj bjuder CancerRehabFonden, tillsammans med Lidingö Golfklubb och Danica Pension in till vårt årliga Golfevent. Ditt företag har möjlighet att tillsammans med andra lag att spela en golftävling med ett femtontal kända profiler. Samtliga intäkter går till CancerRehabFondens arbete för cancerdrabbade vuxna och barn.

Läs mer