Aktuellt

Här skriver vi om händelser och nyheter om CancerRehabFonden.


Nu är ansökningsperioden till höstens rehabveckor öppen

Du som vill söka till något av höstens rehabprogram kan nu fylla i och skicka in din digitala ansökan via vår webbplats.

Läs mer

CancerRehabFonden växer och söker ekonomichef med personalansvar

Har du några års erfarenhet i en roll som ekonomichef? Är du prestigelös och operativ? Söker du en verksamhetsnära och meningsfull roll där du är med och gör skillnad? Då kan du vara den ekonomichef vi söker till CancerRehabFonden.

Läs mer

När Wilma äntligen fick bada igen

Efter en tuff behandling mot Hodgkins lymfom kunde tioåriga Wilma med familj äntligen samla krafterna tillsammans på Gran Canaria. Läs mamma Veronicas historia om vägen tillbaka till livet.

Läs mer

Att drabbas av cancer två gånger och ändå våga drömma igen

Cancerhelvetet kom inte bara en gång utan kom tillbaka och knackade på dörren igen efter 16 månader. Om Hero Baqay var redo? Nej, men för henne var det bara att öppna dörren igen och kavla upp ärmarna. Läs Heros berättelse om hennes väg tillbaka till livet. Hur rehabilitering gav henne hopp om att våga drömma igen, gå vidare och omfamna livet med mer självinsikt.

Läs mer

Till minne av Patrik Lindberg

Vi vill tacka Patrik Lindberg för den generösa testamentsgåva han skänkt CancerRehabFonden i samband med sin bortgång. Vikten av rehabilitering efter cancer låg Patrik nära om hjärtat, då han hade två personer i sin omedelbara närhet som gick bort efter cancer. Genom hans gåva kan vi på CancerRehabFonden hjälpa fler cancerdrabbade tillbaka till livet.

Läs mer