Aktuellt

Här skriver vi om händelser och nyheter om CancerRehabFonden.


CancerRehabFonden söker vikarierande Marknads – och Insamlingsansvarig

Ta chansen att engagera dig i en variationsrik arbetsroll inom marknadskommunikation och insamling, samtidigt som du gör en betydelsefull insats för cancerdrabbade!

Läs mer

CancerRehabFonden tar hjälp av CloudRepublic

CancerRehabFonden har anlitat digitaliseringsexperten CloudRepublic i sitt arbete mot att bli den bästa Digitala insamlingsorganisationen i Sverige. CloudRepublic genomlyser med hjälp av sitt Digitaliseringsindex hur väl givarprocessen fungerar från marknadsföring till själva betallösningen.

Läs mer

Gör som Katarina – spring Göteborgsvarvet för CancerRehabFonden!

Nu har du chansen att springa Göteborgsvarvet den 20 maj till förmån för CancerRehabFonden. Spring för Sveriges cancerdrabbade och för din egen hälsas skull!

Läs mer

Ny film om behovet av cancerrehabilitering

I november lanserade CancerRehabFonden kampanjen och annonsserien ”När ärren bleknat finns såren kvar”. Nu följs annonserna upp med en film, för att ytterligare uppmärksamma behovet av cancerrehabilitering.

Läs mer

Annonsserie belyser behovet av cancerrehabilitering

Med annonsserien ”När ärren bleknat finns såren kvar” vill CancerRehabFonden belysa de själsliga ärr som cancer lämnar och göra allmänheten uppmärksam på behovet av cancerrehabilitering. De fyra personer som medverkar i annonserna har själva haft cancer och visar på bilderna upp sina fysiska ärr. Annonserna har hittills fått stor uppmärksamhet och idag lanserar vi den andra delen i kampanjen.

Läs mer