CancerRehabFonden söker marknad-och kommunikationsassistent

Ta chansen att engagera dig i en variationsrik arbetsroll inom marknad, kommunikation och insamling där du erbjuds möjligheten att få utlopp för ditt engagemang och driv. Du får vara med och kämpa för att fler cancerdrabbade barn och vuxna ska få rehabilitering för att kunna komma tillbaka till livet.

Om CancerRehabFonden

CancerRehabFonden är en modern insamlingsorganisation på frammarsch som har som mål att hjälpa cancerdrabbade barn och vuxna tillbaka till livet. Vi samlar in pengar för att kunna finansiera rehabiliteringsveckor för cancerdrabbade vuxna och ger stöd i form av återhämtningsresor för familjer med cancerdrabbade barn. Vi beviljar även stöd för terminsavgifter för fysisk aktivitet.

Den dagliga verksamheten leds av generalsekreteraren från kontoret i centrala Stockholm. CancerRehabFonden innehar 90–konto beviljat av Svensk Insamlingskontroll och är även medlem i FRII. Läs mer på www.cancerrehabfonden.se

Om tjänsten

Som marknad- och kommunikationsassistent kommer du arbeta brett och genomföra aktiviteter enligt den övergripande marknadsplanen. Tjänsten innefattar mycket eget ansvar. Dina arbetsuppgifter kommer variera, men du kommer huvudsakligen jobba med framtagande av grafiskt material för print och digitala kanaler, texter, bild och övrigt ”säljstödjande” material.  Du kommer även att producera och publicera material för sociala medier och webb. Som marknads- och kommunikationsassistent är du en viktig person i vårt insamlingsarbete.

I rollen som CancerRehabFondens marknad- och kommunikationsassistent kommer du agera stöd för både marknads - och kommunikationsenheten och samtidigt ansvara för mindre egna projekt. Tjänsten är fördelad 70 % på marknadskoordination samt produktion och 30 % på kommunikation. Du behöver vara flexibel och kunna hjälpa till med andra sysslor när det behövs.

Din profil

Vi söker dig som: 

* Har eftergymnasialutbildning gärna inom digital kommunikation och marknadsföring.

* Har goda erfarenheter av att arbeta i Adobe Creative Suite, främst i Photoshop och Indesign. 

* Har goda kunskaper i MS-office.

* Har goda kunskaper i Google – Analytics, Adwords.

* Har goda kunskaper i Facebook Business Manager.

* Kunskaper i Premiere Pro eller annat filmredigeringsprogram är meriterande men inget krav.

Arbetet kräver att du:

* Är strukturerad, engagerad, initiativrik och noggrann

* Är självgående, flexibel och uppskattar att arbeta i högt tempo

* Är van vid att producera och uppdatera marknads- och informationsmaterial för digitala och icke digitala kanaler

* Är van vid att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

* Är en person som ser samverkan som en naturlig väg för att nå målen

Vad erbjuder vi:

CancerRehabFonden erbjuder dig en spännande roll i en organisation med engagerade och kompetenta medarbetare. Du kommer att ha en viktig funktion i organisationen och vara delaktig i många delar av verksamheten. I rollen får du stort ansvar och möjlighet att bidra till att fler cancerdrabbade får möjlighet till rehabilitering. Du kommer att arbeta nära och rapportera till organisationens marknadschef.

Tillträde snarast. Tjänstgöringsgrad 100 %, enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att mejla din ansökan till info@cancerrehabfonden.se. Vi intervjuar löpande och vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-02-01. Arbetsprover kan komma att efterfrågas. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta marknadschef Linda Näslund på telefon 08-522 001 03. Vi ser fram emot din ansökan!

 

 


Comments powered by Disqus