Poker run samlade in pengar till CancerRehabFonden

Poker run i Västerås är det största privata insamlingseventet till förmån för CancerRehabFonden. Eventet arrangeras av Stefan Göransson och i år var det fjärde året som Poker run hölls. Förra året drog eventet in 119 000 kr och i år ökade den siffran till fantastiska 134 000 kr!

Stefan Göransson (t.h.) 

Torsdag den 25 maj sken solen i Västerås och till vår glädje valde massor av människor att delta i Poker run. Det kändes som en riktig folkfest! Många kom med hela sin familj och både barn och vuxna deltog i tipsrundan.

Poker run, som är ett privat initiativ och arrangeras av Stefan Göransson, är unikt i sitt slag då det är det enda välgörenhetsloppet som arrangeras till förmån för cancerrehabilitering. Under dagen såldes T-shirtar, fika och startplatser och alla pengar gick oavkortat till CancerRehabFonden. 

Vi är otroligt tacksamma till Stefan för hans brinnande engagemang som i år ledde till en ny rekordsiffra på över 134 000 kr! Vi riktar även ett stort tack till alla deltagare som var generösa och bidrog till vår verksamhet. Dessa insamlade pengar gör att vi kan hjälpa fler cancerdrabbade med rehabilitering.

Under Poker run vinner inte den som är snabbast, vinsten går istället till den person som lyckats få den bästa pokerhanden. Medan vi hjälpte till att ta emot anmälningsavgifter tillsammans med volontärerna delades spelkort ut till deltagarna. Under banan fanns sedan ytterligare stationer där fler spelkort delades ut för att varje deltagare vid mål skulle ha en komplett pokerhand. De bästa pokerhänderna belönades sedan med fina priser. 

Poker run 2017 i Västerås. 

Prisutdelning. 


Comments powered by Disqus