Ansök till stödhelg för anhöriga

Vi vet att många anhöriga till cancerdrabbade har det svårt, och att behovet av stöd och hjälp är enormt. CancerRehabFonden har nu fått möjlighet att anordna en stödhelg för anhöriga den 24–26 januari 2020, med plats för 14 deltagare. Anmälan görs via mejl direkt till oss.

Stödhelgen är för anhöriga till vuxna som drabbats av cancer, t.ex. en partner, ett syskon eller en förälder till barn över 18 år.

CancerRehabFondens anhörighelg kommer att hållas på Rehabcenter Mösseberg den 24–26 januari och leds av legitimerad personal. Deltagarna får möjlighet att bearbeta sina upplevelser i gruppsamtal och får pröva på lugnare träning och avslappningsövningar för att motverka oro och stress. Under helgen hålls även en föreläsning om krisbearbetning och hur man kan påverka sin hälsa när man har det svårt.

Fakta om anhörighelgen:

  • Datum: fredag den 24 januari – söndag den 26 januari (ankomst på fredag eftermiddag och avslut på söndag eftermiddag)
  • Plats: Rehabcenter Mösseberg, Mössebergsparken 34, 521 37 Falköping.
  • Antal platser: 14 st
  • Kostnad: CancerRehabFonden står för kostnader för boende, mat och programinnehåll. Det enda deltagaren betalar själv är resan till och från Mösseberg. Mer information kommer att skickas ut till anmälda deltagare. 

För frågor om anhörighelgen kontakta oss på info@cancerrehabfonden.se

Så här ansöker du:

Skicka ett mejl till info@cancerrehabfonden.se med ämnesraden ”Anmälan anhörighelg” med följande information:

  1. Namn och adress
  2. E-post (kommunikation med anmälda deltagare kommer att ske via mejl)
  3. Telefonnummer
  4. Beskrivning av din situation som anhörig: vem som drabbats av cancer, vilken diagnos, hur det påverkat dig och vad du har för behov av återhämtning.

Sista anmälningsdag är den 31 oktober.