CancerRehabFonden söker Generalsekreterare med empatiskt ledarskap och starkt driv

Nu när vår fantastiska generalsekreterare valt att gå vidare efter 7 framgångsrika år på CancerRehabFonden söker vi dig som har ett empatiskt ledarskap och ett starkt driv.

Kort om tjänsten

Generalsekreterare (”GS”) för CancerRehabFonden är ytterst ansvarig för CancerRehabFondens verksamhet och utveckling. GS huvuduppgift är att verka och driva utvecklingen av organisationen tillsammans med våra mycket kompetenta medarbetare. Vi söker dig som har ett starkt driv, trygg värdegrund och ett empatiskt ledarskap.

Om CancerRehabFonden

CancerRehabFonden är en religiöst och partipolitiskt obunden insamlingsorganisation som erbjuder kostnadsfri rehabilitering och stöd till cancerdrabbade vuxna och barn. Vår målsättning är att utvecklas till navet inom cancerrehabilitering där vi bidrar med kompetens inom hela ämnesområdet. 

CancerRehabsFondens vision är att alla cancerdrabbade ska få rehabilitering och stöd för att komma tillbaka till livet. Vi är den största organisationen i Sverige som fokuserar på rehabilitering och stöd till cancerdrabbade. Vi får inga statliga bidrag utan är helt beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser.

Mer om tjänsten

CancerRehabFonden har sedan 2014 utvecklats till en professionell organisation med mycket kompetenta medarbetare som brinner för att göra skillnad. CancerRehabFonden har dubblerat sin omsättning de senaste fyra åren och är fortsatt på stark frammarsch. Som GS är du ansvarig för att genomföra beslutade strategier och vara organisationens frontfigur i de frågor som CancerRehabFonden driver. Du ansvarar för en organisation med cirka 10 personer.

I ditt arbete ingår kontakter med politiker, företag, influencers och andra opinionsbildare inom området i syfte att skapa opinion och stärka CancerRehabFondens arbete för att nå de högt ställda målen. Tjänsten är mycket utåtriktad och innebär att du kommer att framträda i media för att skapa intresse för vår verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som har ett driv utöver det vanliga och som kan och förstår hur man bedriver professionell insamlingsverksamhet. Du har några års erfarenhet från insamlingsverksamhet och vet att det krävs ett brinnande engagemang för att bli framgångsrik.

Du tar initiativ och trivs i en arbetsmiljö som präglas av högt tempo och spännande utmaningar och du ser dig som en lagspelare som gör allt för laget ska vinna.

Det är självklart meriterande om du har erfarenhet av hälso- och sjukvårdsområdet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till magnus@dabadoc.se. Vi intervjuar löpande och vill ha din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Sjölund, styrelseordförande CancerRehabFonden: magnus@dabadoc.se, +46 70 202 00 80.