CancerRehabFonden söker vikarierande Marknads – och Insamlingsansvarig

Ta chansen att engagera dig i en variationsrik arbetsroll inom marknadskommunikation och insamling, samtidigt som du gör en betydelsefull insats för cancerdrabbade!

OS1C8031a 

Kort om tjänsten

Ta chansen att engagera dig i en variationsrik arbetsroll inom marknadskommunikation och insamling, samtidigt som du gör en betydelsefull insats för cancerdrabbade!

Här har du möjligheten att arbeta operativt och strategiskt som vikarierande Marknads- och Insamlingsansvarig.

Gör allt detta samtidigt som du får vara med och kämpa för att fler cancerdrabbade ska få rehabilitering.

Som vikarierande Marknads – och Insamlingsansvarig hos oss får du arbeta brett inom marknad och insamling med ett stort ansvar och bred insyn i organisationens verksamhet.

Om verksamheten

CancerRehabFonden är en modern insamlingsorganisation på frammarsch som har som mål att hjälpa cancerdrabbade barn och vuxna tillbaka till livet. Vi samlar in pengar för att kunna finansiera rehabiliteringsveckor för cancerdrabbade vuxna och ger stöd i form av tekniska hjälpmedel och återhämtningsresor till familjer där ett barn drabbats av cancer.

Den dagliga verksamheten leds av Generalsekreteraren från kontoret i centrala Stockholm. CancerRehabFonden innehar 90–konto beviljat av Svensk Insamlingskontroll och är även medlem i FRII. Läs mer på www.cancerrehabfonden.se

Mer om tjästen

Som vikarierande Marknads- och Insamlingsansvarig har du övergripande ansvar för alla marknad- och insamlingsaktiviteter.

I tjänsten kommer ditt primära uppdrag vara att ansvara för marknadsföring i hela ledet. Från genomförande och implementering av fastställda strategier till leads generering och uppföljning.

Du kommer driva arbetet inom marknad och insamling, implementera strategier, hantera uppföljning och utvärdering i syfte att ständigt bidra till organisationens utveckling och tillväxt. Arbetet kommer även att innebära kontakt med våra samarbetspartners och media.

I rollen som vikarierande Marknads- och Insamlingsansvarig kommer du fungera som en nyckelperson med omfattande ansvar. För att vara framgångsrik i denna roll behöver du brinna för marknadsföring i alla dess former. Eftersom du kommer att hantera flera parallella projekt ställer vi höga krav på eget initiativtagande och att du arbetar strukturerat och effektivt.

Din profil

Vi söker dig som:

• Är välbekant med begrepp som CRM, konvertering, ROI och marketing automation
• Erfarenhet av digital marknadsföring, SEO och SEM
• Har dokumenterad vana av att omsätta strategi till aktiviteter och innehåll
• Har minst tre års erfarenhet inom marknad med resultat och budgetansvar
• Övergripande förståelse och känsla för grafiska element och content strukturering
• Tidigare budgetansvar och vana att förhandla avtal med externa leverantörer
• God affärsmässig förståelse och van vid att arbeta med partners

Arbetet kräver att du:

Vi som arbetar på CancerRehabFonden kännetecknas som engagerade doers – vi verkställer våra planer och når våra mål. Vi söker därför dig som känner igen dig i den beskrivningen.

• Ansvarstagande och initiativrik
• Självgående och driftig
• Kreativ, nyfiken och med stort intresse för marknadskommunikation
• God förmåga att kunna arbeta med flera parallella projekt
• Är en person som har förmågan att engagera och förmedla idéer på ett positivt och strukturerat sätt
• Är en person som har lätt för att skapa goda relationer och leda
• Är självständig, flexibel och uppskattar att arbeta i högt tempo
• Är en person som ser samverkan som en naturlig väg för att nå målen

Vad erbjuder vi:

CancerRehabFonden erbjuder dig en spännande roll i en organisation med engagerade och kompetenta medarbetare. Du kommer att ha en viktig funktion i organisationen och vara delaktig i många delar av verksamheten. Du får även vara med och påverka och driva verksamheten framåt och på så sätt bidra till att fler cancerdrabbade får möjlighet till rehabilitering.

Ansökan

Anställningsform: Vikariat (med möjlighet till förlängning)

Tjänstgöringsgrad: 100 %

Tillträde: Tjänsten är ett vikariat till sommaren 2018. Tillträdesdatum enligt överenskommelse men senast 14 augusti 2017 (eventuellt tillträde tidigare).

Rekryteringen sköts av Dreamwork - ansökan görs via deras hemsida. 
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.


Comments powered by Disqus