Gekås Ullared och CancerRehabFonden inleder långsiktigt samarbete

Idag kan vi stolt meddela att Gekås Ullared, genom ett generöst samarbete, tar ställning för att hjälpa fler cancerdrabbade tillbaka till livet.

Idag kan vi stolt meddela att Gekås Ullared, genom ett generöst samarbete, tar ställning för att hjälpa fler cancerdrabbade tillbaka till livet.

 

När stora företag tar ställning för välgörande ändamål skapas enorma möjligheter. För en organisation som CancerRehabFonden, som är helt beroende av gåvor, är långsiktiga CSR-samarbeten med företag essentiellt.

Gekås Ullared är mer än ett varuhus – det är ett av Sveriges mest kända och älskade varumärken likväl som ett populärt besöksmål. Gekås Ullared tar ett stort samhällsansvar och lägger betydande vikt vid att bedriva ett CSR-arbete som gör skillnad på riktigt. Vi är därför oerhört stolta över att kunna berätta om det samarbete vi inleder tillsammans.

Idag lanserar Gekås Ullared sin nya påse, som tillverkas till hälften av återvunnen plast. Överskottet av alla påsar som säljs går oavkortat till CancerRehabFonden och stiftelsen Håll Sverige Rent. Varje år säljs 3,5 miljoner påsar på Gekås Ullared.

- Det är ett enormt generöst bidrag. Det går inte att sätta ord på hur tacksamma vi är. Gekås Ullareds initiativ är inte bara behjärtansvärt, det kommer att göra reell skillnad. Med de här medlen kan vi anordna fler rehabveckor och hjälpa fler cancerdrabbade tillbaka till livet. Dessutom kan vi hjälpa fler familjer att få tid för återhämtning, när ett barn drabbas av cancer påverkar det hela familjen, säger Eva Hansen, generalsekreterare på CancerRehabFonden.

 

Har du inte vägarna förbi Gekås Ullared men vill vara med och stötta vår kamp? Klicka här för att bli månadsgivare idag.

Vill du och ditt företag också ta ställning för allas rätt till rehabilitering efter cancer? Kontakta Eva Hansen på eva.hansen@cancerrehabfonden.se för att höra mer om olika sätt att hjälpa.