Inbjudan till CancerRehabFondens golfdag 23 maj

Onsdagen den 23 maj bjuder CancerRehabFonden, tillsammans med Lidingö Golfklubb och Danica Pension in till vårt årliga Golfevent. Ditt företag har möjlighet att tillsammans med andra lag att spela en golftävling med ett femtontal kända profiler. Samtliga intäkter går till CancerRehabFondens arbete för cancerdrabbade vuxna och barn.

Var tionde minut insjuknar någon i cancer. Idag lever nära en halv miljon människor i Sverige som någon gång fått en cancerdiagnos. CancerRehabFonden samlar in pengar för att kunna finansiera rehabilitering och stöd till cancerdrabbade vuxna och barn. Genom att du köper en golfdag för 4 personer, så bidrar du till vårt viktiga arbete. En golfdag kostar 15 000 kr och är avdragsgill för ert företag.


kh

Katarina Hultling, ambassadör för CancerRehabFonden, berättar om sitt liv som elitidrottare och sportjounalist, samt hur cancern drabbade henne och resan tillbaka till livet.  
kristin_högupplöst.jpeg

Kristin Kaspersen, ambassadör för CancerRehabFonden sedan 2016, framträder under lunchen kl 14 och samtalar med Katarina Hultling.

catrinnilsmark

Golfproffset Catrin Nilsmark värmer upp spelarna klockan 08:00. Man kan även köpa slag av Catrin för att få en extra boost i tävlingen. Pengarna går till CancerRehabFonden. 


Ladda ner inbjudan och läs mer om årets golfdag!

Kontakta Kjell Hjelm för mer infomation eller bokning.
070-897 26 08
kjell.hjelm@cancerrehabfonden.se 


Comments powered by Disqus