Ledig tjänst - marknadsansvarig med digital inriktning

Vi söker en operativ marknadsansvarig – som anställd eller på konsultbasis – med ett strategiskt öga och stort digitalt intresse till CancerRehabFonden med omedelbart tillträde.

Kort om tjänsten

Vi söker en operativ marknadsansvarig – som anställd eller på konsultbasis – med ett strategiskt öga och stort digitalt intresse till CancerRehabFonden med omedelbart tillträde.

Om verksamheten

CancerRehabFonden är en modern insamlingsorganisation på frammarsch som har som mål att hjälpa cancerdrabbade barn och vuxna tillbaka till livet. Vi samlar in pengar för att kunna finansiera rehabilitering för cancerdrabbade vuxna och ger stöd i form av tekniska hjälpmedel och återhämtningsresor till familjer där ett barn drabbats av cancer. CancerRehabFonden innehar 90–konto beviljat av Svensk Insamlingskontroll och är även medlem i FRII. Läs mer på www.cancerrehabfonden.se

Mer om tjänsten

Som marknadsansvarig har du övergripande ansvar för organisationens marknad- och insamlingsaktiviteter.
Vi söker dig som har erfarenhet av att optimera och arbeta brett i olika marknadsföringskanaler. Du kommer omsätta verksamhetens strategier till aktiviteter, driva våra kampanjer samt analysera, följa upp, utvärdera och utveckla i syfte att ständigt bidra till organisationens tillväxt. Arbetet innebär nära kontakt med våra samarbetspartners och media. Då du kommer att hantera flera parallella projekt är det självklart för dig att kunna planera och prioritera ditt arbete.
Anställningsform: Konsultbasis alt. vikariat
Tjänstgöringsgrad: 100 %
Tjänsten är ett konsultuppdrag alt. vikariat till augusti 2018 med omgående start

Din profil

Som person är du en proaktiv och självgående doer. Du har en dokumenterad vana av att leda kampanjer i traditionella kanaler såväl som digitala plattformar. Du har lätt för att skapa goda relationer och ser samverkan som en naturlig väg för att nå uppsatta mål. Vidare är du kreativ och nyfiken med ett stort intresse för marknadskommunikation.
Ansvarsområden:
– Marknad- och aktivitetsplanering
– Kampanj-och mediekoordinering
– SEO/SEM
– Optimering, genomförande, analys och uppföljning av marknadsaktiviteter
– Ansvar för marknadsbudget

Kvalifikationer/kunskaper:
– Något webbpubliceringssystem
– Google Analytics
– SEO/SEM
– Gärna InDesign och Photoshop
CancerRehabFonden erbjuder dig en spännande roll i en organisation med engagerade och drivande medarbetare. Du kommer att ha en viktig funktion i organisationen och vara delaktig i många delar av verksamheten. Du får även vara med och påverka verksamheten och på så sätt bidra till att fler cancerdrabbade får möjlighet till rehabilitering.

Ansökan

Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida


Comments powered by Disqus