Till minne av Patrik Lindberg

Vi vill tacka Patrik Lindberg för den generösa testamentsgåva han skänkt CancerRehabFonden i samband med sin bortgång. Vikten av rehabilitering efter cancer låg Patrik nära om hjärtat, då han hade två personer i sin omedelbara närhet som gick bort efter cancer. Genom hans gåva kan vi på CancerRehabFonden hjälpa fler cancerdrabbade tillbaka till livet.

Idag vill vi tacka Patrik Lindberg för den generösa testamentsgåva han skänkt CancerRehabFonden i samband med sin bortgång. Patrik var en aktiv, vänlig och kärleksfull person som alltid hade glimten i ögat. På sin fritid tyckte han mycket om att fotografera, lyssna på musik och träna olika kampsporter. Läsning var också ett stort intresse för Patrik, som hade en imponerande samling böcker - hela tretusen stycken.

Vikten av rehabilitering efter cancer låg Patrik nära om hjärtat, då han hade två personer i sin omedelbara närhet som gick bort efter cancer. Han arbetade som undersköterska och föreläste om hur det var att leva med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, samverkan med myndigheter samt stress bland personal och brukare.

Patrik blev 39 år gammal. Genom hans gåva kan vi på CancerRehabFonden hjälpa fler cancerdrabbade tillbaka till livet. Vi är så tacksamma över den möjligheten.

Vill du veta mer om vad en testamentsgåva innebär? Läs mer här. 


Comments powered by Disqus