Blogg

CancerRehabFondens blogg är en plats för reflektion, information och diskussion kring ämnet som ligger oss allra varmast om hjärtat - cancerrehabilitering. Här kan du läsa berättelser från våra gästbloggare och hänga med i vårt arbete för Sveriges cancerdrabbade.

”Vi hade inte kommit iväg utan ert bidrag!”

Efter fem års kämpande mot en elakartad hjärntumör kunde Alicia, 11 år, och hennes familj äntligen komma iväg på en mycket behövlig och efterlängtad återhämtningsresa.

Läs mer

”Ibland händer något när man minst anar”

Här kommer en hälsning från en familj med ett cancerdrabbat barn, som tack vare gåvor från våra givare kunde åka iväg på en återhämtningsresa.

Läs mer

”Hela familjen var trött och behövde verkligen lite sol och avslappning”

Elise, 8 år, fick en hjärntumör när hon var ett år gammal. Tack vare bidrag från våra givare kunde Elise och hennes familj åka iväg på en solsemester och skapa nya fina minnen tillsammans.

Läs mer

”Det var en vecka som gav frid, hopp och lite jävlar anamma!”

Amanda deltog i en rehabvecka för unga med cancer på Foodpower, Österlen. Här skriver hon med egna ord om sin upplevelse av veckan.

Läs mer

"Stort tack för att ni gav mig livsglädjen tillbaka"

Terhi Johnsson deltog på en av CancerRehabFondens veckor på Foodpower, Österlen. Här berättar hon med egna ord om sin rehabvecka.

Läs mer