”Hela familjen var trött och behövde verkligen lite sol och avslappning”

Elise, 8 år, fick en hjärntumör när hon var ett år gammal. Tack vare bidrag från våra givare kunde Elise och hennes familj åka iväg på en solsemester och skapa nya fina minnen tillsammans.

lisanne1  

”Tack för bidraget till en återhämtningsresa! 

Elise är vårt äldsta barn, åtta år nu. Men det är ett litet mirakel att hon är med oss fortfarande. I 2010, när hon var ett år, fick hon en hjärntumör. Det visade sig att det var början av en lång resa. En resa som inte är slut ännu. Hon behandlades med operationer, cytostatika och även med strålning. Men varje gång kommer den elaka knölen tillbaka. 

I november 2016 var det tyvärr dåliga besked igen. Elise behövde en ny operation. Operationen gick jättebra och vi kunde komma hem för att fokusera på hennes återhämtning och julen. Hela familjen var trött och behövde verkligen lite sol och avslappning. 

Med er hjälp åkte vi till Gran Canaria, badade, träffade farmor och farfar som också åkte dit och hade jättemysigt. Varje dag behöver Elise en liten sovstund och det var perfekt med lägenheten där. Det var skönt att kunna åka tillsammans på en resa för att skapa fina minnen tillsammans. Inte minst är det viktigt för hennes två syskon efter att hela december återigen har kretsat kring sjukhus. 

lisanne2 

På www.elisemooi.com kan ni läsa hur Elise och familjen mår just nu. Elise får kontroller varannan månad för att se om den dumma knölen inte kommer tillbaka.

Nu är vi tillbaka till vardagen och tänker ofta på de stora glassarna på Gran Canaria.

Tusen tack.”

Med varma hälsningar, hela familjen Triezenberg


Comments powered by Disqus