Våra ambassadörer

Kristin Kaspersen, Katarina Hultling, Boris Lennerhov, Anette Norberg, Mikael Tellqvist, Lotta Gray, Moa Lignell och Ernst Billgren är CancerRehabFondens ambassadörer. Tack vare deras ambassadörskap kan vi nå ut till ett större antal människor vilket gör att vi kan hjälpa fler tillbaka till livet. 

Kristin Kaspersen

TV-profilKristin Kaspersen, Foto: Cecilia Gustafsson 

"Jag vill som ambassadör för CancerRehabFonden vara med och förmedla hur enormt viktigt det är för cancerdrabbade att få hjälp och stöd efter behandlingen."

Katarina Hultling  

Foto: Peter Hoelstad, DET

 Journalist

Boris Lennehov

VD för GekåsFoto: Jesper Molin

"Som ambassadör för CancerRehabFonden vill jag bidra till att öka kännedomen om organisationens verksamhet. Jag vet själv hur viktigt det är med återhämtning efter cancer och jag förstår att många behöver CancerRehabFondens hjälp"

Anette Norberg

OS-medaljör i curlingFoto: Peter Hoelstad, DET 

"Jag hoppas att jag, genom mitt ambassadörskap, ska kunna göra ännu mer nytta för människor som också drabbats av cancer!" 


Mikael Tellqvistmikael_tellqvist_ambassador_web

OS-medaljör i hockey 

”Jag tycker det borde vara en självklarhet att cancerdrabbade får rehabilitering som hjälper dem tillbaka till livet – därför har jag valt att engagera mig för CancerRehabFonden.”


Lotta Gray

Lotta Gray

Bloggare "Vimmelmamman" 

"Jag blev helt nyligen ambassadör för CancerRehabFonden. En jädra bra grej. Alla kan söka och de har fått oerhört bra respons på de som varit iväg. Inte en spänn kostar det dessutom."


Moa Lignell  

Artist och producent   Moa Lignell

"Min önskan är att fler människor ska bli medvetna om CancerRehabFondens viktiga verksamhet som bidrar till att fler cancerdrabbade får tillgång till den rehabilitering de behöver."


Ernst Billgren

KonstnärErnst Billgren

 "Det är alldeles för sällan man får möjlighet att rädda någon ur ett brinnande hus eller bevittnar ett skeppsbrott och kan rädda en drunknande ur vågorna. Därför känner jag tacksamhet mot CancerRehabFonden som ger mig möjligheten att bidra till något som verkligen spelar roll för en annan människa."


Kontakta oss för mer information kring vad det innebär att vara ambassadör för CancerRehabFonden