Våra filmer

När ärren bleknat finns såren kvar

Filmen är en del av CancerRehabFondens kampanj som syftar till att belysa de själsliga ärr som cancer lämnar och göra allmänheten uppmärksam på behovet av cancerrehabilitering. I filmen medverkar fyra personer som själva har haft cancer och som även har tillfrisknat och kommit tillbaka till livet. Filmen är framtagen på ideell basis av reklambyrån DET. Produktionsbolaget Aeroporto har producerat filmen. Musik: Manse (Michael Hansen).

Filmen i sin helhet är 30 sekunder lång och de fyra personer som medverkar har själva haft cancer, tillfrisknat och kommit tillbaka till livet.

I en kortare version av filmen bär de medverkande Tillbaka till livet-armbandet - ett armband som tagits fram till förmån för CancerRehabFonden.

Film om CancerRehabFonden

Under 2014 skapade vår samarbetspartner DET en reklamfilm Pro-bono för CancerRehabFonden för att sprida vårt varumärke och öka kännedomen kring oss. 


Vägen tillbaka till livet

Katarina Hultling, sportjournalist, Anette Norberg, flerfaldig OS-medaljör i curling och Pamela Andersson, chefsredaktör för tidningen Topphälsa, har alla drabbats av cancer. I dessa filmer som släpptes i januari 2016 berättar de naket om hur cancern påverkat  dom i vardagen och om vägen tillbaka till livet. 


Kort 

  


Medel

  


Lång