Min historia

Här kan du läsa berättelser från personer som deltagit på våra rehabveckor och hälsningar från familjer med cancerdrabbade barn som åkt på en återhämtningsresa.

Samuels resa tillbaka till ett starkare liv

Läs pappa Björns hjärtskärande berättelse om sonen Samuels kamp mot den aggressiva cancern. Hur familjen ena dagen var på Legoland och andra dagen på sjukhuset där dom fick ta emot chockbeskedet, ”er son Samuel har leukemi”. Halvvägs in i behandlingen orkar nu Samuel träna sina muskler genom att leka på studsmattan och spela golf och fotboll tack vara bidraget från CancerRehabFonden.

Läs mer

Magont som var elakartad cancer

Det började med magont… mamma Pernilla berättar om den svåra tiden för familjen då lilla Nova gick igenom tuffa cancerbehandlingar. I september i år kunde hela familjen åka på en återhämtningsresa via CancerRehabFonden tack vare @racingrascals Barndagen 2018 och deras sponsorer. Ett välkommet avbrott från vardagen och en vecka fylld av glädje och kärlek. Att bara få vara och njuta i stunden, koppla av och inte tänka så mycket på allt som cancern ställt till med.

Läs mer

"Vi hade en fantastisk vecka"

I våras fick kollegorna Linda och Anna cancerrehabilitering på Bräcke Diakoni Sfären. Här berättar de om hur mycket det betyder att få samtala med andra som delar samma erfarenheter.

Läs mer

Liv besökte Legoland

Liv var bara ett år när hon fick diagnosen Akut Myeloisk Leukemi. Nu är hon tre år och har precis kommit hem från en härlig bilsemester med familjen.

Läs mer

Nu har Louise varit på Kreta

Lilla Louise var bara ett år när hon drabbades av leukemi och tvingades genomgå långa och tuffa behandlingar. Nu har hon varit iväg på en återhämtningsresa med sin familj.

Läs mer