”Vi är så glada och tacksamma att vi fick möjlighet att åka iväg!”

När Rosa var tre år drabbades hon av akut lymfatisk leukemi. Tack vare bidrag från våra givare kunde Rosa och hennes familj åka på en återhämtningsresa till Spanien.

poolen 

Här kommer en hälsning från Rosas mamma Marie, som tackar för möjligheten att få åka på en återhämtningsresa. 

”Sommaren 2014 drabbades vår då treåriga dotter Rosa av ALL, akut lymfatisk leukemi. Som en biverkning av behandlingen fick hon dessutom en allvarlig hjärninflammation som höll på att kosta henne livet och som gjorde henne i stort sett helt förlamad under en period. I januari 2017 kom äntligen dagen för behandlingsslut - hon hade klarat sig!

Tack vare CancerRehabFonden fick hela familjen - Rosa, lillasyster Majken, mamma Marie och pappa Ola - möjlighet att i juni 2017 åka på en hett efterlängtad återhämtningsresa till Spanien, där faster Tove och kusin Max bor. En resa som varit en omöjlighet under hela behandlingstiden på grund av smittorisker och sjukhusinläggningar. Vi njöt allihop i fulla drag, käkade glass, badade i pool och hav, lekte, åkte på utflykter och samlade kraft.

En cancerbehandling tär inte bara på den som är sjuk, utan på familjen och vi är så glada och tacksamma att vi fick möjlighet att åka iväg!”

Mvh Marie, Rosas mamma

balkong  sjukhus 


Comments powered by Disqus