Liv besökte Legoland

Liv var bara ett år när hon fick diagnosen Akut Myeloisk Leukemi. Nu är hon tre år och har precis kommit hem från en härlig bilsemester med familjen.

Liv har haft en tuff resa, men nu mår hon bra. Så här berättar hennes mamma:

"Hösten 2015, nyss fyllda 1 år, fick vår Liv diagnosen AML (Akut Myeloisk Leukemi). Hela vår värld rasade. 
Liv kämpade inte bara mot leukemin utan även mot alla infektioner hon drog på sig på grund av sitt extremt dåliga immunförsvar, under 6 månader.

Foto på LivSommaren 2016 var tuff. Liv var färdigbehandlad men vi föräldrar var trasiga. Trötta och oroliga.  Sakta började vi hitta tillbaka till en vardag. En nygammal sådan. Liv började förskolan den hösten. Vi var på regelbundna efterkontroller. Årsdagen av hennes behandlingsstart passerade. Våra axlar sjönk något. Risken för återfall inom AML är störst 1 år efter man insjuknat.

Nu har det snart gått 3 år sedan den där hösten. Liv fyller 4 år i september. Världens finaste, roligaste, omtänksamma, envisa lilla tjej. Hon mår bra. Väldigt bra till och med. Hon besitter en enorm livsglädje.  Denna sommaren ville vi göra något extra och bestämde oss för att bila ner till Italien. Genom Tyskland, Österrike och Schweiz. 

Fantastiska CancerRehabFonden gjorde så att vi fick bästa möjliga start på vår resa med färjan mellan Göteborg och Kiel samt en 2 dagars vistelse på Legoland i Tyskland på vägen hem. Vilken resa vi fick göra tillsammans. Vi är så tacksamma! Sabina, Livs mamma"