Nu har Louise varit på Kreta

Lilla Louise var bara ett år när hon drabbades av leukemi och tvingades genomgå långa och tuffa behandlingar. Nu har hon varit iväg på en återhämtningsresa med sin familj.

Louise fick en återhämtningsresa till Kreta tillsammans med sin storebror Wille, 9 år och mamma Emelie och pappa John. Här berättar Louise mamma om resan:

"Vi har verkligen inte ord som räcker till för att beskriva den tacksamhet vi känner för det stöd vi fått från Cancerrehabfonden. 

För vår lilla Louise som på sin ettårsdag drabbades av en svårbehandlad form av leukemi har den flera år långa behandlingen skadat nervbanor och hud. Trots att behandlingen är avslutad så har vår tappra 5-åring bestående nervsmärtor och såriga eksem till följd av den långa behandlingen och hon är fortfarande trött och infektionskänslig.

 Louise promenerar på en gata i KretaDen här resan blev så mycket mer än bara en rolig resa då sol och värme gjorde mirakel för hennes smärtande nervskador och såriga exem. Som ren magi! 

Efter 4 år med barncancer är alla våra besparingar tömda, SGIn är nollad och ekonomin fullständigt körd i botten. Den här resan kom som en himmelsk skänk från ovan och vi vet inte hur vi någonsin ska kunna tacka Cancerrehabfonden för detta. Av hela vårt hjärta TACK!"