Foodpower på Österlen

Foodpower är ett rehabiliteringsprogram där deltagarna får möjlighet att hämta kraft med fokus på mat, yoga, kropp och själ, nere på vackra Österlen.  

På Foodpower får deltagarna möjlighet att lära sig mer om kraften i maten och dess betydelse tillsammans med Anna Ottosson, en av Sveriges ledande leg. dietister, författare och med mångårig erfarenhet av att arbeta med cancerdrabbade. Rehabprogrammet syftar till att ge cancerdrabbade verktyg att komma tillbaka till livet med förstärkt styrka och självkänsla. Här kan du se planerade kursdatum.

Notera att Foodpower är beläget på en gård med grusvägar och att byggnaderna har trappor (ej hiss)

        Kost

CancerRehabFonden_Ikon_Mat_20160526

Maten har en stor betydelse för den som genomgått en cancerbehandling och är en mycket uppskattad del i vårt rehabprogram. Här fokuserar vi på maten som ger kraft och styrka och passar på att njuta av Österlens naturliga råvaror. Deltagarna får kunskap och inspiration från den absolut senaste nutritionsforskningen och vi njuter av en skräddarsydd meny med fokus på att stärka upp kroppen och immunförsvaret efter behandling.

 

CancerRehabFonden_Ikon_Yoga_20160526

Yoga 

En lugn, välgörande och mjuk yoga. Vi både startar och avslutar dagen med yoga, mindfulness, avslappningsövningar och andningsövningar. Målet är att skapa balans mellan kropp, själ och sinne. Inga förkunskaper krävs. 

CancerRehabFonden_Ikon_Samtal_20160526Samtal

Samtalen genomförs i grupp och leds av en legitimerad psykolog eller psykoterapeut. Att få samtala med människor i samma livssituation är för många deltagare mycket värdefullt. 

 Planerade kursdatum

VeckaDatumTema
454–8 november 2019Alla cancerformer
4718–22 november 2019Bröstcancer
492–6 december 2019Alla cancerformer

Mer information

Läs mer på Foodpowers hemsida
Kontakta Anna Ottosson via e-mail, anna@annaottosson.se eller telefon, 0736 00 50 16.