SMS-gåva

Så här gör du för att enkelt skänka en engångsgåva via SMS

För 200 kr kan du bidra till att fler cancerdrabbade kan få hjälp tillbaka till livet. Sms:a REHAB200 till 72901 för att ge 200 kr, eller:

Sms:a REHAB50 till 72901 för att ge 50 kr

Sms:a REHAB100 till 72901 för att ge 100 kr

Sms:a REHAB500 till 72901 för att ge 500 kr

Bli månadsgivare via SMS

Genom att skicka START MÅNAD till 72901 så skänker du 100 kronor i månaden till CancerRehabFonden. För att avsluta, sms:a STOPP MÅNAD till 72901. 

Privatabonnemang

Är du sms-givare med privatabonnemang hamnar kostnaden för ditt första köp på din mobilfaktura, precis som vanligt. Vid ett andra köp accepterar du samtidigt villkoren för WyWallet. Det är lätt att både starta och avsluta och du binder inte upp dig till något.

Företagsabonnemang

Som sms-givare med företagsabonnemang laddar du ner WyWallet-appen till iPhone eller Android och registrerar ett konto och betalsätt. Därefter kan du skänka en SMS-gåva som vanligt. I samband med detta kan en kreditupplysning komma att göras - om du vill undvika detta, använd något av våra andra betalsätt.

Kontantkort

Med kontantkort börjar du med att ladda ner WyWallet-appen till iPhone eller Android och registrerar ett konto och betalsätt. Därefter kan du skänka en SMS-gåva som vanligt.

Varför WyWallet?

Från och med den 1 februari 2013 är det bolaget 4T med tjänsten Wywallet som är ansvarig för alla betalningar via sms. Den bakomliggande orsaken är den nya betaltjänstlagen som kräver att man ska veta vem det är som gör ett mobilköp. Det är därför du som vill göra sms-betalningar från företagsmobilen måste registrera dig i WyWallet-appen eller på webben.

För mer information om WyWallet gå in på www.wywallet.se. Om du har fler frågor om tjänsten vänd dig gärna till kundtjanst@wywallet.se eller ring 0771 22 50 50.  

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) krävs samtycke för att spara personlig data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du ger en gåva medger du att CancerRehabFonden registrerar och lagrar dina personuppgifter i vårt register. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part utan ditt tillstånd. Vill du göra ändringar i dina uppgifter eller strykas ur vårt register så är du välkommen att kontakta oss: info@cancerrehabfonden.se