Bli månadsgivare

Bli månadsgivare

Det finns flera olika sätt att bli månadsgivare hos oss. Välj det sätt som passar dig bäst:

  • Bli månadsgivare via ditt betalkort, Visa/Mastercard. Välj kortbetalning och belopp nedan. Fyll sedan i dina uppgifter i formuläret. En första betalning sker i samband med beställningen och därefter kommer samma summa dras den 25:e varje efterföljande månad så länge kortet är giltigt.
  • Bli månadsgivare via BankID. Välj "Autogiro godkänt med BankID" under betalningssätt. Fyll i formuläret och signera med ditt BankID.
  • Bli månadsgivare via autogiro. Skriv ut eller beställ hem vår autogiroblankett genom att välja "Beställ autogiroblankett" under betalning. Fyll i dina uppgifter och posta autogiroblanketten till oss. Adressen hittar du på blanketten.
  • Blir månadsgivare via SMS. Skicka START MÅNAD till 72901 för att skänka 100 kronor i månaden till CancerRehabFonden. För att avsluta, sms:a STOPP MÅNAD till 72901.

Betalning

Givare
För att kunna hantera din gåva och informera om CancerRehabFonden lagrar vi de uppgifter som du lämnar. Det gör vi enligt Personuppgiftslagen (PUL) vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till tredje part.