Jessicas födelsedagsinsamling till CancerRehabFonden

Cancerrehabilitering | 2023-08-14

Jessicas födelsedagsinsamling till CancerRehabFonden

Efter att Jessica själv hade deltagit på en av CancerRehabFondens rehabveckor ville hon att fler cancerdrabbade skulle få samma möjlighet som hon fått. När hon förstod att verksamheten finansierades av gåvor startade hon en egen insamling.

”Jag uppskattade cancerrehabveckan jättemycket och tänkte att fler drabbade borde få vara med om samma sak som jag. Under veckan fick jag veta att många fler söker än som kan få plats och att verksamheten är helt finansierad av gåvor. Jag ville hjälpa till och bestämde mig för att starta en egen insamling till CancerRehabFonden när jag fyllde år” berättar Jessica.

Hon gick till CancerRehabFondens webbplats och använde funktionen där för att sätta igång insamlingen.

”Det var enkelt att göra och sedan delade jag min insamling på Facebook och bad mina vänner att hjälpa till, så att fler kan få cancerrehabilitering” säger hon.

Tack vare Jessicas initiativ har över 2000 kronor samlats in. Insamlingen har också inneburit att människor i Jessicas nätverk har fått kännedom om CancerRehabFonden och hur man kan bidra så att cancerdrabbade kan få rehabilitering.

”När jag kom till rehabveckan märkte jag hur stressad jag var och att jag inte riktigt andades på djupet. När jag åkte hem var det stor skillnad. Jag vill att fler ska få samma hjälp och det känns bra att jag har kunnat bidra till det” avslutar hon.

Vill du också starta en egen insamling? Det är enkelt, vi lovar! Som tack får du ett av våra fina Tillbaka till livet-armband.

Starta din insamling här