Bli månadsgivare och få ett armband som tack!

Bli månadsgivare och få ett armband som tack!

Genom ditt långsiktiga stöd ger du fler cancerdrabbade livsviktig rehabilitering. Välj månadsbelopp och anmäl dig nedan. Ge 100 kr/månad eller mer, så får du Tillbaka till livet-armbandet som tack. Värde 100 kr.

Ange personnummer
Ange förnamn
Ange efternamn
Ange postadress
Ange postnummer
Ange ort
Ange Land
Ange namn på din bank
Fyll i clearingnummer (4 siffror) följt av kontonummer, utan bindestreck eller mellanslag.
Ange en giltig e-postadress
Du måste acceptera villkoren för att skicka in formuläret
Bli månadsgivare
Ett fel uppstod när formuläret skulle skickas. Vänligen försök igen.

De cancerdrabbade som vänder sig till oss lever med en konstant oro inför att insjukna på nytt. Deras situation försvåras ytterligare av fysiska och psykiska biverkningar efter sjukdom och behandling. Efter att ha deltagit i våra rehabiliteringsprogram svarar 95 procent att de har fått med hjälp att hantera sin livssituation.

Vi önskar att vi kunde hjälpa alla som är i behov av cancerrehabilitering. Känner du samma sak? Bli månadsgivare idag och hjälp oss att hjälpa fler! Din gåva går direkt till att hjälpa cancerdrabbade vuxna och barn att få den rehabilitering och stöd de behöver. Vi är så tacksamma för ditt bidrag, ditt stöd gör skillnad.

Du kan få skattereduktion för gåvor till CancerRehabFonden. Om du ger 200 kr eller mer per månad så kan du få upp till 3000 kronor tillbaka. Läs mer här.