Julinsamling skapar engagemang

Aktuellt | 2023-12-04

Julinsamling skapar engagemang

CancerRehabFondens julinsamling pågår och här vill vi dela med oss av några fina kommentarer vi fått från givare som valt att skänka en julgåva.

Vi vill rikta ett varmt tack till alla er som hittills stöttat vår julinsamling. Många har även lämnat en kommentar och berättat om varför de stöttar CancerRehabFonden. Flera har själva tidigare fått hjälp av CancerRehabFonden och andra är anhöriga eller närstående.

Kommentarer från några givare

”Att få möjlighet till rehab via CancerRehabFonden stärker och hjälper en till ett bra liv. En hjälp som inte vanliga sjukvården kunde erbjuda mig och jag är så tacksam för den vecka jag fick.”

”En av mina närmaste vänner fick chansen att åka på cancerrehabilitering. Vilket lyft, och vad bra hen mådde efter fantastiska dagar. Ni är hjältar!”

”Till dig som kämpar med att komma tillbaka - jag tänker på dig.”

”Var på Frötuna med CancerRehabFonden, ovärderligt att träffa andra som förstod vad man gått igenom. Dessutom få verktyg att hantera sina tankar och lära sig yoga och avkoppling.”

”Jag var nyligen iväg på fem dagars cancerrehab med er och det var HELT FANTASTISKT! Ni gjorde mitt liv bättre! Jag kommer att skänka mer längre fram, efter att jag börjat jobba igen. Vill att fler cancerdrabbade ska få samma möjlighet som jag fick!”

”För min mamma, älskade vänner, alldeles för många i min närhet.”

”För en bättre morgondag till de som är drabbade.”

Hjälp oss att sprida insamlingen

Lyckligtvis överlever allt fler cancer. Men det innebär också att fler behöver rehabilitering och hjälp med psykiska och fysiska besvär efter tuffa behandlingar. Vårdens resurser räcker inte alltid till, därför finns CancerRehabFonden.

Du kan hjälpa oss att nå vårt insamlingsmål genom att dela insamlingen i dina egna kanaler - bjud in familj, vänner och arbetskamrater. Tillsammans hjälper vi cancerdrabbade med livsviktig rehabilitering.

Vår julinsamling