Din gåva gör att
vi kan hjälpa fler
cancerdrabbade.

Testamentsgåva

För att du ska vara säker på att de personer och organisationer du bryr dig om ska få ta del av det du lämnar efter dig, är det viktigt att skriva ett testamente.

CancerRehabFonden samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio. På deras webbplats kan du enkelt och smidigt upprätta ett skräddarsytt testamente, var och när det passar dig. När du inkluderar CancerRehabFonden blir hela testamentet gratis.

Ett testamente är ett mycket viktigt dokument som kan göra stor skillnad för dem du lämnar efter dig. Inte minst kan du i ett testamente ge ett sista bidrag till en fråga du brinner för. Genom att donera till CancerRehabFonden gör du en verklig skillnad genom att bidra till att cancerdrabbade får livsviktig rehabilitering.

Skapa ett testamente

Läs mer om Jurio här

Så gör du

Att skriva ett testamente med Jurio är enkelt. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydligt guidad och du får löpande information och stöd hela vägen.

Har du redan ett testamente sedan tidigare, men vill ändra det? I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så det råder inget tvivel om vad din önskan är.

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.