Testamentsgåva

hander-haller-i-en-blomma
hander-haller-i-en-blomma

Testamentsgåva

För att du ska vara säker på att de personer och organisationer du bryr dig om ska få ta del av det du lämnar efter dig, är det viktigt att skriva ett testamente.

I samarbete med den juridiska digitaltjänsten Jurio kan du kostnadsfritt upprätta ett enklare testamente som låter dig testamentera bort ett valfritt belopp till förmån för CancerRehabFonden och vårt ändamål. Genom att testamentera ett bidrag till oss kan du göra enorm skillnad i vårt arbete.

Testamentet upprättas digitalt genom att du fyller i ett kort formulär online – antingen själv eller tillsammans med en sambo eller make. Du får löpande rådgivning genom processen och bestämmer själv vilken summa du vill donera till oss. Ett juridiskt giltigt testamente skapas helt kostnadsfritt, baserat på dina svar.

Har du redan ett testamente sedan tidigare? Du kan välja mellan att helt ersätta ditt tidigare testamente, eller bara göra ett tillägg. Det tar inte ens 5 minuter, och självklart kan du återkalla eller göra ändringar i testamentet om du skulle ångra dig.

Klicka här för att komma igång!

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA OSS
Ekonomiansvarig
08-522 001 12