Kavli skänker 593 842 kr till CancerRehabFonden

Givare | 2023-10-23

Kavli skänker 593 842 kr till CancerRehabFonden

Varje år får Kavlis medarbetare en summa pengar att dela ut genom att nominera och rösta fram de organisationer som ligger dem extra varmt om hjärtat.

Kavli ägs av en stiftelse vars enda syfte är att göra gott i världen genom att dela ut verksamhetens hela överskott till välgörande ändamål. En del av överskottet får Kavlis medarbetare varje år direkt påverka vart det ska gå. Alla anställda får nominera och rösta fram den organisation som ligger dem extra varmt om hjärtat.

I år fick CancerRehabFonden, Scouterna och Nya Kompisbyrån dela på 1 017 300 kronor. För sjätte året i rad fick CancerRehabFonden flest röster (58,37 %), vilket vi är oerhört tacksamma för. Varmt tack Kavli och tack till era fantastiska medarbetare som röstat fram hela 593 842 kronor till CancerRehabFonden. Ni är en av våra allra största och viktigaste givare och tillsammans hjälper vi cancerdrabbade tillbaka till livet.

Susanne ”Nanne” Mothander är en av de som genom CancerRehabFonden fått möjlighet till rehabilitering och hon deltog när Kavli lämnade över checken. Susanne berättade själv om hur viktigt cancerrehabilitering är:

- Efter cancern bar jag på en sorg över att aldrig bli mig själv igen. Rehabveckan som CancerRehabFonden erbjuder blev startskottet till den nya uppdaterade versionen av mig: Nanne 2.0. Det kändes som att jag var på exakt rätt plats, med rätt människor vid rätt tidpunkt. Det var menat. Varmt tack till Kavli för att ni bidrar till dessa viktiga veckor, säger Nanne.