Hjälp någon att lämna cancern bakom sig.

Idag känner nästan alla någon som har haft cancer. Kanske är du själv drabbad, eller har varit det. CancerRehabFonden ger vuxna och barn rehabilitering och stöd efter cancer. Bli månadsgivare idag och hjälp cancerdrabbade tillbaka till livet.

Ge en minnesgåva vid begravning

Det är aldrig lätt när någon man håller kär går bort. Hedra minnet av din närstående genom att skänka en minnesgåva till CancerRehabFonden. Med din gåva hjälper du cancerdrabbade tillbaka till livet.

Därför behövs CancerRehabFonden

Över en halv miljon människor som lever i Sverige idag har någon gång fått en cancerdiagnos. Vårdens resurser räcker inte till för rehabilitering och endast 1 av 5 erbjuds rehabilitering via sjukvården. Hittills har vi hjälpt över 36 000 människor, men allt fler vänder sig till oss för stöd.

Vad går pengarna till?

Rehabveckor för vuxna

Vuxna kan få stöd från oss i form av en veckolång vistelse på ett rehabiliteringsprogram med erfaren och legitimerad personal. Programmet innehåller fysisk aktivitet, kostråd, samtal i grupp och individuellt och verktyg för att hantera ångest och stress.

Hjälp till barn med cancer

När ett barn får cancer påverkas hela familjen. Vi erbjuder barnfamiljer stöd genom återhämtningsresor, som ger en välbehövlig paus ifrån en påfrestande vardag. För barn som vill prova en fritidsaktivitet kan vi dessutom hjälpa till med terminsavgifter.