Stöd Tillbaka till livet-kampen


Tankarna försvinner inte när man blivit fri från cancer. Efter medicinsk behandling börjar en fortsatt tuff, svår kamp mot sjukdomen med oro och ovisshet om framtiden som följd. Vi arbetar för att hjälpa människor tillbaka till livet.  Idag erbjuds bara en bråkdel av de som drabbats rehabilitering via sjukvården. Därför behövs ditt bidrag akut.

fortsätt»
Aktuellt

CancerRehabFonden söker Generalsekreterare med empatiskt ledarskap och starkt driv

Nu när vår fantastiska generalsekreterare valt att gå vidare efter 7 framgångsrika år på CancerRehabFonden söker vi dig som har ett empatiskt ledarskap och ett starkt driv.

Läs mer
Aktuellt

Nästa ansökningsperiod för vuxna startar i november

Mellan 2-31 maj fanns möjlighet att söka till höstens rehabveckor för vuxna. Vi går nu igenom alla ansökningar och senast den 28 juni får alla besked om man beviljats plats eller inte. Svaret skickas till den e-postadress som angetts i ansökan.

Läs mer
Aktuellt

CancerRehabFonden och Hans Hägglund i Dagens Medicin

Tillsammans med Cancerfonden och Barncancerfonden skriver CancerRehabFonden och Hans Hägglund, nationell cancersamordnare SKL och ordförande för RCC en debattartikel i Dagens Medicin idag.

Läs mer
Aktuellt

Jag tänker helt annorlunda efter cancern

Rehabveckan ledde till nya vanor och hjälpte Pernilla att fästa blicken framåt igen. Läs hennes berättelse om hur stödet från likasinnade hjälpte henne att hitta ett lugn.

Läs mer