Tack Kavlifonden för er donation på 962 500 kr!

Givare | 2022-10-11

Tack Kavlifonden för er donation på 962 500 kr!

Kavlifonden delar varje år ut sitt överskott till välgörande ändamål. För femte året i rad går en del av donationen till CancerRehabFonden, vilket vi är oerhört tacksamma för.

Kavlikoncernen ägs av den ideella stiftelsen Kavlifondet, vars syfte är att förvalta och dela ut koncernens överskott till välgörande ändamål. Varje år får Kavlis medarbetare en summa pengar att dela ut genom att nominera och rösta fram de organisationer som ligger dem extra varmt om hjärtat.

Jonny Mattsson är VD för Kavli och berättar om företagets samhällsengagemang:

– Kavlidagen, då bidragen delas ut och mottagande organisationer finns på plats, är en central del i vårt årshjul. Det är oerhört givande och uppskattat av anställda. Vi är stolta över att kunna bidra till CancerRehabFondens fina arbete. De fångar upp människor som överlevt cancer och ger dem stöd när det behövs.

– Har du ett syfte med din verksamhet så motiverar det medarbetarna och det i sin tur ger resultat. Och ju bättre resultat vi gör, desto mer pengar kan vi dela ut till välgörande ändamål.

I CancerRehabRapporten 2022 kan du läsa en intervju med Jonny Mattson, VD för Kavli (sid 26).

Stort tack till Kavlifonden för er oerhört generösa donation på 962 500 kronor och tack till era engagerade medarbetare som röstade på oss! Kavlifonden är en av CancerRehabFondens största och viktigaste givare som har stöttat oss fem år i rad. Er gåva motsvarar hela 50 rehabplatser för personer som har haft cancer. Tillsammans hjälper vi cancerdrabbade tillbaka till livet.

På bilden syns (från vänster) Ann-Kristin Keuter, rehabdeltagare, Pia Watkinson, generalsekreterare CancerRehabFonden och Adel Ayoub, medarbetare på Kavlifonden som röstade på CancerRehabFonden.