Cancerrehabilitering

Rehabveckor för cancerdrabbade

Två gånger per år – en gång på våren och en gång på hösten – öppnar vi upp ansökan till våra rehabprogram. Nästa ansökningsperiod öppnar i maj 2020 och du kan då ansöka till höstens rehabveckor.

Nu är platserna tillsatta för vårens rehabveckor 2020. Vi har fått in väldigt många ansökningar och vi har tyvärr inte möjlighet att ge alla en rehabplats. Är du en av de som inte har fått en plats är du välkommen att ansöka igen i maj 2020.

Om du vill få information om vilket datum nästa ansökningsperiod börjar kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Det gör du längst ned på denna sida.

Vi tar emot ansökningar från alla cancerdrabbade, oavsett cancerform. Några av våra rehabveckor har specifika teman t.ex för bröstcancer, kronisk cancer eller män med cancer. Här hittar du svar på vanliga frågor vi får om våra rehabveckor och ansökningsprocess.

Vårt mål är att kunna hjälpa alla som söker cancerrehabilitering genom oss, men CancerRehabFonden är beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser för att finansiera rehabiliteringsprogrammen. Ju fler som stöttar oss, desto fler kan vi hjälpa – och därför kan vi tyvärr inte hjälpa alla cancerdrabbade som ansöker om rehabilitering i nuläget.

Rehabveckor hösten 2020:

VECKAPLATSTEMA
39Medlefors Skellefteå Bröstcancer
42 Frötuna Gård & Retreat Gåvsta, Uppsala
44 Frötuna Gård & Retreat Gåvsta, Uppsala
45Foodpower Brösarp, Skåne
47Foodpower Brösarp, Skåne
48Rehabcenter Mösseberg Falköping Bröstcancer
48Rehabcenter Mösseberg FalköpingMän med cancer
49Rehabcenter Mösseberg Falköping Spridd och/eller kronisk cancer
49FoodpowerBrösarp, Skåne

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om när ansökningsperioden startar genom att prenumerera på CancerRehabFondens nyhetsbrev. Du får även information om vårt arbete med att hjälpa cancerdrabbade tillbaka till livet.

Du måste acceptera integritetspolicyn för att starta din prenumeration.